Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bezorgen en verzenden

Voor het verzenden van onze pakketten maken wij gebruik van bezorgdiensten gespecialiseerd in wijnleveringen om ervoor te zorgen dat de pakketten zo goed mogelijk aankomen. Op de afrekenpagina kunt u zelf kiezen welke vorm van bezorging u wilt gebruiken.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn
producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De bijdrage voor de verzendkosten bedragen:

€6,95 voor bestellingen tot €100,- inclusief verplichte Age Check 18+ bij aflevering.

Gratis voor bestellingen vanaf €100,- .

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden of het door u doorgegeven bezorgmoment. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen aangezien wij afhankelijk zijn van de pakket-bezorg-dienstverlener.

Herroepingsrecht & Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen of kunt u gebruik maken van het modelformulier (download hier). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Welkom

Login